Foreward

Over dit boek

 

Er zijn drie heel belangrijke dingen die je moet weten voordat het lezen van dit boek.

Dit boek is geen handboek voor opleiding. Te wijten aan het feit dat je opgepikt dit boek wordt ervan uitgegaan je weet hoe je tabellen wachten. Dit boek zal je niet leren hoe u tabellen wachten. Dit boek zal je niet leren hoe je drie glazen uitvoering in een hand. Het zal je niet leren hoe je je tips geven of u vertellen wat voor soort shirt te dragen. Dit is een boek voor servers. De informatie die volgt is een advies, inzicht en technieken om u te helpen meer verdienen en een betere server.

Dit boek is niet een stelletje van theorieën. Ik heb de betere deel van de laatste 15 jaar wachten tabellen. Elk concept hier beschreven is getest, getweaked, en opnieuw getest op honderden van de werkelijke tabellen. Een server, niet een auteur, schreef dit boek. Dit boek is een compilatie van hoofdstukken, geschreven tussen verschuivingen op een dubbel, na te zijn gesneden op een trage nacht, en verpakt voordat post in voor het diner verschuivingen. Deze zijn getest en waar technieken om elke server die verzoeken hen meer geld te verdienen op hun volgende shift te helpen.

Dit boek is niet opgenomen door osmose. De enige manier waarop u kunt profiteren van de informatie in dit boek is om het te lezen en toe te passen. Dit boek zal u een betere server. Dit boek zal je helpen om meer geld. Het kan niet beide te doen van die dingen maar als je geen gebruik maken van de technieken leert. Als u uw tijd en energie investeren in het aanleren en toepassen van deze informatie, wordt u een betere server.

Wachten tabellen is een eervolle beroep waarvoor ik heb een enorme waardering. U kunt niet van plan om een ​​carrière van te maken, maar je moet proberen om zo veel geld als je kunt zo lang als je het opdienen. Deze tips zijn ontworpen om te werken in de stijl van het restaurant en kan gebruikt worden door servers op elk ervaringsniveau. Of u nu tafels wachten op extra geld of om een ​​gezin te onderhouden, zal dit boek u helpen meer verdienen.

Ik schreef dit boek voor elke server willen beter worden in wat ze doen. Het is de compilatie van mijn ervaring in meer dan een dozijn restaurants wachten op meer dan honderd duizend gasten. Het is afgeleid van het werken met een aantal ongelooflijke servers en een constante zoektocht naar verbetering als een server. Elk onderwerp werd geselecteerd met een zeer duidelijk doel: om u te helpen meer geld.

Als een server mensen delen hun leven bij ons. Ik heb gezien de vonk ontsteken op een eerste date. Ik heb gezien hoe mannen naar beneden te krijgen op een knie. Ik heb gezien 60e verjaardagen dat er meer passie dan een van beide had. Mensen vertrouwen ons met een aantal van de meest bijzondere momenten in hun leven. We zijn het aan hen om onze kant te handhaven en ervoor te zorgen dat de vraag of ze komen in de te vieren of gewoon op weg naar huis te maken, kunnen we hun dag beter.

Ik heb de beste baan ter wereld. Als iemand me vraagt ​​wat ik doe voor de kost, zeg ik, “Ik maak mensen aan het lachen.” Zodra je echt waarderen dat, wachtend op tafels meer dan een baan is. Met dat gezegd zijnde, hier is hoe meer geld te doen.

Dit is een fragment uit Tips2: Tips voor het verbeteren van uw tips (c) 2011 door David Hayden All Rights Reserved