Hoofdstuk 14: Don’t Be “de server “

Als gasten zitten aan tafel, ze hebben bepaalde verwachtingen van de server. De server moet worden gevraagd, aangenaam, en accuraat. De mate waarin de servers aan die verwachtingen bepaalt het percentage van de gast en vertrekt als fooi. Het is een eenvoudig vooraf bepaalde schaal om de meeste gasten. Dit is zo veel als de meeste gasten denken over de gemiddelde server kantelen.

De sleutel tot het maken van bovenstaande tips en buiten hun vooraf bepaalde omvang is om meer dan alleen “de server.” Zodra ze je zien als een persoon die complexer is dan de taak die u aan het doen zijn, zullen zij hun tipping normen te heroverwegen. Om hen te zorgen voor een uitzonderlijke ervaring, moet je meer dan alleen de persoon die hun bestelling en brengt het voedsel. Wanneer u meer dan “de server”, tevreden gasten, terugkerende klanten, en uitstekende tips zullen volgen geworden.

Profiteer van de volgende mogelijkheden om jezelf te onderscheiden van “de server”:

Breng de show: Uw gasten moeten krijgen meer dan voedsel als ze lopen in de deur. U nodig hebt om de toon gezet voor de tabel door te bepalen wat voor ervaring ze zoeken. Een paar vieren hun verjaardag op een mooiere restaurant is op zoek naar een compleet andere ervaring dan een groep vrienden op een vrijgezellenfeest. Uw presentatie, houding en humor moet een aanvulling zijn van hen. Leer uw gasten weten, en vervolgens hen de ervaring die ze zoekt.

 

Uitgegroeid tot een Persoon: Stel jezelf voor aan uw gasten op een manier die is persoonlijk. De generieke “Hi. Mijn naam is John en ik zal uw server “niet te snijden. Introduceer jezelf met naam en laat uw gasten weten dat ze uw naam te gebruiken. Als ze vragen over u, antwoord zo eerlijk en positief als je kunt. Compliment hen oprecht te erkennen wat ze vieren, en bedanken hen voor de keuze van uw restaurant. Oprechtheid is de sleutel. U kunt nooit verder komen dan dat “de server” zolang ze gewoon “de gasten.”

Wees de Expert: Neem mogelijkheden om uw gasten te imponeren met je kennis van het restaurant en het voedsel dat u te dienen. Leer een geweldig verhaal over de geschiedenis van uw bedrijf. Weten wat onderscheidt je eten van de concurrentie. Wanneer u uw gasten dat u voorzichtig genoeg om uw werk goed te doen tonen, hebben zij meer kans om uit te stellen om uw aanbevelingen en je aan de maaltijd te sturen mogelijk te maken. Doet dit goed zal opleveren je veel meer krediet voor een grote maaltijd dan “de server” ooit verdient.

Hun verwachtingen overtreffen: Neem de tijd om te gaan die verder gaan dan het minimum voor uw gasten. Voortdurend op zoek naar manieren om hun culinaire ervaring beter te maken. Anticiperen op hun behoeften voordat ze ontstaan. Mogelijkheden om hen een betere eetervaring dan verwacht zijn altijd overvloedig. Een groot wijnarrangement of sneller route naar de after-dinner plaats van bestemming zal indruk op hen. Profiteer van deze mogelijkheden om hun verwachtingen te overtreffen en uw gasten zullen onder de indruk.

Met het oog op een uitzonderlijke tip verdienen, moet u zorgen voor een uitzonderlijke ervaring. Wanneer u laten zien dat je meer bent dan de gemiddelde server, zal je jezelf in de beste positie om geld te verdienen veel meer dan de gemiddelde server doet. Als u een service-ervaring kunnen ontvangen van een generieke server, krijg je een generieke tip. Hun verwachtingen overtreffen is de sleutel tot uitzonderlijke tips. U kunt er “de server” of je kan “de uitzondering.” De beslissing is aan jou.

Dit is een fragment uit Tips2: Tips voor het verbeteren van uw tips (c) 2011 door David Hayden All Rights Reserved