Hoofdstuk 21: Paren Wijn met gasten

Er zijn een breed scala van beschikbare boeken over het koppelen van wijn met eten. Een groot aantal deskundigen hebben onder dit onderwerp. Argumenten kunnen worden gemaakt voor bepaalde indelingen en het is verstandig om te weten uw wijnkaart en hoe zij paren met verschillende gerechten op het menu. Uw kennis van deze paringen moet overeenkomen met de diepte van uw wijnkaart. Wijn kan maken van een maaltijd leuker en zelfs smaak beter. Het kan ook aanzienlijk verhogen van de gasten te controleren.

De meeste gasten zijn niet sommeliers en zijn niet zo bezig met de juiste wijnarrangement als het vinden van een wijn zullen ze genieten. Als je gast niet graag witte wijn, het is een zware strijd om te proberen een eik zware chardonnay met hun vis entree paar. Dit kan zelfs resulteren in uw gasten genieten van hun maaltijd minder. Als een grote server, uw taak is echt te koppelen van de wijn met uw gasten de smaak. Proberen om een ​​aanvullende wijn kracht om een ​​gast die het niet leuk vindt is het equivalent van het proberen om Kobe beef te verkopen aan een veganist. De wijn die het beste een aanvulling op de maaltijd is het een van de gasten het meest geniet.

Met honderden duizenden wijnen beschikbaar uit de hele wereld, niet een persoon kan worden verwacht dat alles over hen allen te leren kennen. Dit is geen excuus voor u van een expert over de wijnen die u verkoopt. Dit zal u toelaten om uw gasten te begeleiden bij de selecties die u beschikbaar hebt. U bent net zo verantwoordelijk voor het aanbevelen van de juiste wijn als u de juiste entree. De gast heeft voorkeuren en het is uw verantwoordelijkheid om de wijn te vinden die het beste bij hen past.

Wanneer het proberen om wijn met uw gasten pair, gebruikt u de volgende stappen uit om de beste aanbeveling bieden:

Vragen stellen aan Narrow: De eenvoudigste manier om informatie over wat de gast wil is om te vragen hen te krijgen. Begin met algemene vragen en meer specifiek met elk een. Gebruik vragen die vereisen dat de gast om te kiezen tussen twee opties, en met elke opeenvolgende vraag smalle vaststelling van de opties. Voorbeelden hiervan zijn: “Ben je in de stemming voor rode of witte wijn?” Follow-up met “Hou je van iets lichter of meer full-bodied?” Elke vraag moet krijg je dichter bij de juiste selectie.

Beschouw de Entree: Het is pas nadat u uw gasten de voorkeur dat u dan moet rekening worden gehouden met hun entree selectie weten. Dit is een ander stuk van informatie die gebruikt kan worden om een ​​beperking van de opties en dichter bij de juiste aanbeveling. Wees bereid om een ​​verscheidenheid aan wijnen aan te bevelen elke entree te vullen. Als de gast heeft nog geen besluit over de entree, gewoon vragen of ze leunend naar een bepaald type van entree.

Informeren, dan aanbevelen: De prijzen op de meeste wijnkaarten lopen sterk uiteen. Dit leidt gasten worden prijsbewuster dan ze zouden kunnen worden met andere selecties. Dit is waarom het belangrijk is om hen te vertellen waarom u een bepaalde selectie te bevelen, alvorens hen te vertellen waar glas of per fles u suggereert. Als je lood met de aanbeveling, zijn hun ogen en gedachten ga direct naar de prijs. Dit zal vaak leiden tot hen is bezig met de prijs in plaats van het horen van de rechtvaardiging voor uw aanbeveling.

Paren wijn met uw gasten is een uitstekende manier om uw gasten te controleren gemiddelde te verhogen en, op zijn beurt, uw inkomen. U maakt veel meer tevreden gasten bij u aanbevelen een wijn die zij genieten. Uw kennis mag nooit belangrijker zijn dan wat ze willen. Niemand houdt van een wijnsnob voor een server. Het is niet jouw taak om de wijn die geschikt is voor de maaltijd te suggereren, maar de wijn die goed is voor de gast.

Dit is een fragment uit Tips2: Tips voor het verbeteren van uw tips (c) 2011 door David Hayden All Rights Reserved