Hoofdstuk 25: De waarde van de Pitch

Stel je voor een deur-tot-deur verkoper opdagen bij u thuis. Wanneer u de deur open, hij of zij gewoon handen je een lijst van hun producten en vraagt: “Wat kan ik voor je doen?” Denk je dat deze persoon zou een groot aantal producten te verkopen? Als je niet akkoord gaat met iets te kopen uit de lijst, wat voor soort opdracht denk je dat deze persoon verdiend? Zou u overwegen hen een professionele verkoper?

Dit is ongeveer dezelfde hoeveelheid inspanning veel servers in de verkoop. Een server overhandigen een gast een menu en terug te keren naar vragen wat ze willen is niet de verkoop. Het nauwelijks nog in aanmerking komt als het opnemen van bestellingen. Terwijl in veel restaurants is dit aanvaardbaar is, moeten het niet een praktijk van een grote server in elk type restaurant. Zelfs in casual dining restaurants, kan uw inkomen aanzienlijk worden verbeterd wanneer de gasten duurdere items te bestellen. Je kan gewoon niet veroorloven om niet te proberen om uw gasten te oriënteren op deze items.

Een andere reden om een ​​verkooppraatje is om jezelf te presenteren als een professional. Al vele jaren chique restaurants zijn presentatie dagschotels. Het is een verwachting bij duurdere restaurants en brengen die standaard meer casual omgeving zal een impact te maken. U zal worden opgevat als een professionele en creëren een sfeer die doet denken aan plaatsen waar uw gasten zou verwachten om meer te betalen. Deze waarneming zal uw omzet verhogen.

In aanvulling op de commerciële aspect van het veld, zijn verschillende andere doelen bereikt door pitching items op uw menu:

Leidraad voor de Maaltijd: Door pitching het menu, creëer je een foto van de maaltijd in het achterhoofd van de gast. Door het bedekken van voorgerechten, salades, soepen en voorgerechten, je een beeld dat alle drie de cursussen omvat. Dit is vaak in tegenspraak met uw gasten ‘het voornemen te gaan rechtstreeks naar de entree. Het zal ook starten ze denken over voorgerechten en salades in eerste instantie in plaats van als een bijzaak. Het geeft de opening naar de persoon aan de tafel die wil een voorgerecht te beginnen proberen om de rest van de tafel te overtuigen ook.

Stel het tempo: Vaak wanneer uw gasten arriveren ze misschien willen de tijd nemen om te praten alvorens te overwegen het menu. Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd voordat u weer in hun orde, die zou kunnen gaan kosten u een andere tabel aan het einde van de nacht. Praten over het menu krijg je hun gedachten wendde zich tot voedsel, waardoor ze honger hebben, en daarom meer geneigd om te bestellen. Dit is ook belangrijk met gasten die besluiteloos zijn door hen redenen voor een besluit. Besluiteloos gasten zullen stel het nemen van hun beslissing de langste, en uw aanbeveling dient als een gemakkelijke standaard eenmaal andere gasten zijn klaar om te bestellen.

Geruststellen: de gasten worden vaak geconfronteerd met twijfels over het bestellen van bepaalde items. Dit geldt in het bijzonder over de items die zijn duurder of avontuurlijk. Door pitching deze items toevoegt, voegt u uw zegel van goedkeuring van het begin en zonder te vragen. Dit soort ongevraagde advies gaat een lange weg naar het overtuigen van de gast om het risico te nemen. Het geeft je ook de mogelijkheid om krediet te nemen voor de aanbeveling.

Zelfs in restaurants waar pitching het menu is niet gebruikelijk, is het nog steeds aan te raden. Het type restaurant waar je werkt zal bepalen hoeveel detail je in, maar in alle stijlen van de restaurants is het gunstig om te proberen de gasten de maaltijd te leiden. Dit is niet alleen om duurdere objecten, te verkopen, maar ook om het orderproces en toon uw expertise te bespoedigen. Het vergt wel tijd, maar het is tijd goed besteed. De talrijke voordelen van pitching het menu maken allemaal hun impact in een zeer belangrijke plaats, uw tip.

Dit is een fragment uit Tips2: Tips voor het verbeteren van uw tips (c) 2011 door David Hayden All Rights Reserved