Hoofdstuk 34: In Defense of Verkopen als een server

Voor velen servers, het idee te verkopen brengt veel negatieve connotaties. Ze maken zich zorgen over het feit dat ervaren als opdringerig of vervelend hun gasten. Dit schrikt vaak servers van het doen van iets dat kan worden beschouwd als verkoop. Servers zullen beperken vaak hun inkomen uit angst van het kijken te veel als een verkoper. Het voorkomt ook dat ze uit het geven van hun gasten de best mogelijke eetervaring. Op het eerste gezicht, lijkt dit tegenstrijdig. Verkopers zijn gedacht als opdringerig en vervelend. Foto’s van iemand proberen meedogenloos je te misleiden tot het kopen van iets wat je niet wilt springen voor de geest. Of het nu een deur-aan-huis blad verkoper of een telemarketeer, het concept van een verkoper roept vaak negatieve beelden. Dit is gebaseerd op een onjuiste definitie van de omzet.

Sales is niets meer dan het geven van iemand die de logica die nodig zijn om een ​​beslissing die ze willen maken maken. Geen bedrag van vaardigheden zal een verkoper aan iemand iets wat ze niet willen verkopen. Alle verkoop doet is zorgen dat iemand de motivering bij iets wat ze willen kopen, maar kan aarzelen om normaal te kopen. Sales is niet mind control of hypnose. Het is het vermogen om informatie te verstrekken op een manier die het item dat u verkoopt aantrekkelijker te maken voor uw gasten maakt.

Verkopen is een vaardigheid die niet inherent goed of slecht. Een arts kan verkopen een patiënt op het idee van een operatie die hun leven zal redden. Een diplomaat kan verkopen twee twistende leiders op het idee van de beëindiging van een oorlog. Een leraar kan verkopen een worstelende student op school blijven. Een counselor kunnen verkopen een verslaafde op het idee van het invoeren van rehab. Elk van deze verkoop aandelen een gemeenschappelijk kenmerk. De verkoper pleit voor wat in het beste belang van de persoon aan wie ze verkopen.

Als een server, zult u niet worden opgeroepen om vele levens te redden door de verkoop. Echter, je nog steeds de mogelijkheid om te verkopen wat in het beste belang van uw gasten. Je hebt ook een inherent voordeel. De gast kwam in het restaurant omdat ze willen eten, drinken, of beide. Ze gaan om iets te bestellen. Een grote server begrijpt dat een deel van hun taak is aan te bevelen wat de gast het meest waarschijnlijk is om van te genieten.

Als een goede vriend of familielid kwam in uw restaurant en vroeg wat goed was, dan zou je ze een eerlijk antwoord. Je bent veel meer kennis over het menu van uw restaurant en hebben waarschijnlijk geprobeerd meer van het voedsel dan ze hebben. Niet op een eerlijke advies te geven zou zijn onbeleefd en onbezonnen. U moet bieden dezelfde service aan uw gasten die misschien niet comfortabel voelen vragen. Het is niet opdringerig of vervelend om uw gasten te behandelen zoals je zou een goede vriend of familielid.

De sleutel tot verkoop omarmen als een server is om te begrijpen dat je doet wat er in de gasten ‘beste rente. U deelt uw kennis op basis van de eerste hand ervaring en de feedback van je andere gasten aan iemand die weet veel minder dan jij. Het verstrekken van uw expertise om een ​​gast slechts een voortzetting van uw geloofwaardigheid als een grote server. U moet nooit aarzelen om de producten aan te bevelen om een ​​gast dat je echt het gevoel dat ze het meest genieten. Dit is een onderdeel van de dienstverlening door een grote server.

Wanneer u raden wat de gasten is het meest waarschijnlijk om te genieten, hoef je nooit schuldig te voelen. De verkoop vaardigheden die je leert in dit boek zijn ontworpen om u te helpen uw gasten hebben de beste maaltijd mogelijk. Verkopen als een server is meer dan alleen het verhogen van de gasten te controleren. Vergeet niet dat aan het eind van de maaltijd, ze bepalen hoeveel je een tip geven, ongeacht de grootte van de cheque. Verkoop van objecten die ze zullen genieten zal niet alleen zorgen voor een meer aangename maaltijd, maar ook een beter resultaat op het puntje lijn.

Dit is een fragment uit Tips2: Tips voor het verbeteren van uw tips (c) 2011 door David Hayden All Rights Reserved